Новости

 
06 грудня 2019

Седан FAW B30 - отримав п'ять «зірок» безпеки!

Сімейний седан компакт-класу FAW B30 отримав 5 зірок безпеки за підсумком краш-тестів C-NCAP. C-NCAP - це китайська програма оцінки безпеки автомобілів. Система краш-тестів C-NCAP в цілому повторює стандарти безпеки, встановлені Euro NCAP. Тестування проводяться Китайським центром автомобільних технологій та досліджень.

Продажі FAW B30 в Україні стартували восени цього року, автомобіль пропонується за ціною від 273 900 грн.*, шо істотно нижче, ніж вартість більшості корейських або європейських моделей набагато меншого розміру з механічною трансмісією та в набагато бідніших комплектаціях.

При проектуванні FAW B30 інженери компанії застосували передовий досвід лідерів світового автопрому. Автомобіль має цілий ряд систем активної, пасивної безпеки і посилений кузов.

Конструкція кузова націлена на мінімізацію наслідків переднього, заднього, бічного зіткнення або перекидання. Для досягнення даного результату застосований цілий ряд інженерних рішень:
- збільшена частка використання високоміцної і надвисокоміцної сталі;
- посилена передня частина, дах, колони і підлогу за допомогою додаткових високоміцних деталей;
- у всіх частинах кузова розташовуються зони деформації, які поглинають енергію удару (посилені балки переднього і заднього бамперів, а також всіх пасажирських дверей; посилені пластини порогів і т.д.);
- застосована конструкція капота двигуна, що згинається і запобігає вдавленню капота в салон при фронтальному зіткненні;
- використовуються технології лазерного зварювання.

Система активної безпеки автомобіля включає ESP систему Bosch дев'ятого покоління. Дані досліджень показують, що більше половини жертв аварій викликані бічним зіткненням. ESP в рази знижує ймовірність аварій, викликаних ковзанням або занесенням. Система ESP Bosch 9 працює за допомогою 4 активних датчиків швидкості, 4-канального модуля, окремого датчика кутової швидкості і датчика прискорення. У комплексі з використанням ABS-антиблокувальної системи гальмування, EBD - електронного розподілу гальмівного зусилля, TCS - антипробуксовочною системи (система контролю тяги), BA - системи екстреного гальмування істотно підвищується безпека водіння автомобіля в екстрених ситуаціях. Додатково до цього автомобіль обладнаний системою Hill Hold Control (HHC), яка запобігає відкачуванню автомобіля назад при початку руху на схилі. Гідравлічний підсилювач гальм (HBA) істотно скорочує гальмівний шлях при екстреному гальмуванні. Додатково підвищують ефективність гальмівної системи такі комплектуючі, як вакуумний компресор і головний гальмівний циліндр Bosch; передні (вентильовані) і задні дискові гальма; травмобезпечна педаль газу.

Автомобіль комплектується двома передніми подушками безпеки, трьохточковими ременями безпеки з преднатяжителями і регуляторами висоти. Присутня функція попередження про не пристебнуті ремені водія і пасажира.

Система допомоги при русі заднім ходом включає парктроник з 3 датчиками для виявлення бар'єрів (0-140 см.). Комплектація ENJOY додатково має камеру заднього виду з високим якість зображення навіть при мінімальній освітленості.

FAW B30 комплектується 1,6 літровим 109-сильним бензиновим двигуном з японською коробкою «автомат» AISIN. Автомобіль має довжину 4,6 метра (однокласниками за розміром є: SKODA Octavia, TOYOTA Corolla, HYUNDAI Elantra, VOLKSWAGEN Jetta).

Надійність автомобіля підтверджується заводською гарантією 3 роки або 100 000 км. пробігу (що настане раніше). Ще одним підтвердженням високого рівня якості даної моделі є той факт, що автомобіль розроблений на основі платформи Volkswagen Group, з якою корпорація FAW активно співпрацює вже кілька десятків років.

Автомобіль можна придбати в Кредит, Лізинг і Трейд-Ін. ** Власникам нового FAW B30 доступний безкоштовний асистанський сервіс.

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW та послуги, що надаються на сайті https://faw.ais.ua/ або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

* Вказана акційна ціна за одиницю товару в комплектації Comfort станом на 02.12.2019р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця. Термін дії акції з 02.12.2019р. по 31.12.2019р. в торговельній мережі АІС по всій території України.
** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держкомфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка